Újabb színfolttal bővült a Budai utcai Piaccsarnok üzletsora

A Szilváshús Kft. által ízlésesen kialakított üzlet újabb színfoltja lett a belvárosi piacnak. Tóth László hentes és mészáros még a 70-es években alapította a céget. A piacon frissen megnyitott húsüzletükben kínált termékeik saját vágóhidjukról származnak. A feldolgozásra kerülő sertés, marha, juh és vadhús kizárólag hazai forrásból származik. A kolbász és szalámi különlegességeket hagyományos érleléssel és természetes fűszerek felhasználásával, saját receptúra alapján készítik.

A családi cég büszkeségei:

„2009 decemberében a Szilvási Vadász és Vadas szalámi, valamint a Mangalica-Szarvas füstölt kolbász Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy elismerésében részesült.

2010 augusztusában vad kategóriában a szarvas húsból készült Vadász szalámi világbajnoki címet nyert.”

Kóstolják meg Önök is kiváló termékeiket!

Tetszett a tartalom? Kattintson a gombokra és ossza meg ismerőseivel!

Facebook
LinkedIn
Email

Olvasson tovább, hasonló hír tartalmak a magazinunkból:

Olvasson tovább, hasonló cikk tartalmak a magazinunkból:

Cikk

Árus portrék a piacról: Balaton Mária

„…azt gondoltuk, a homoktövis termesztése nem túl megterhelő feladat” Balaton Mária kecskeméti őslakos, aki már közel öt éve foglalkozik homoktövis termesztéssel és a Budai utcai piacon homoktövisből készült natúr levet

Tovább olvasom »
Cikk

„Nagy erő egy kis tojásban”

– Igazából termelői pályafutásunk meggy, homoktövis termesztéssel és fürj tenyésztéssel indult. Az idők folyamán azonban már jelentősen bővítettünk a kínálatunkon – avat be bennünket Börönténé Molnár Melinda őstermelő, a kecskeméti

Tovább olvasom »
Cikk

A gombaszezon árnyékos oldala

A piaccsarnok gombavizsgálatát végző szakember rostáján három emberi fogyasztásra alkalmatlan gombaféle akadt ma fenn! Az egyik a sokak számára ismert nagy őzlábgomba mérgező változata a Kerti őzlágomba. Mely, bár első ránézésre

Tovább olvasom »
Megszakítás